Friday, June 03, 2011

rasa macam bulan jatuh ke riba, orang mengantok disorongkan bantal, mimpi jadi kenyataan =)=)=)


Assalamualaikum


intro nak gempak kan.. haha.. sapa yang tak teruja okeh bila cik eh sekarang puan Nurul Ain Abd Salam mengadd korang kan??????????????????? kompen korang pun akan naik meroyan kegirangan begini jugak.. itu pasti!!! 


memula few day before exam abes, kawan baik dengan gumbiranya datang ke bilik sampai melompat lompat katak macam kera dapat bunga.. semangat cite yang kak Ain add die.. dan aku pun terusss jeellllesssssssssssssssssss tahu!!! dalam hati kata mane boleh jadi ni.. memula Ara yang sudah dapat berkawan dengan kak Ain sekarang Ayda.. maka terus doa banyakbanyak pasni mintakmintak turn aku plak.. haha.. okeh just kidding.. takde pun lah doa bagai kan cuma kompen akan pengsan 10 saat bila ini yang berlaku dan jeng...................







cepat cepat klik confirm tahu!!!!



akak yang famos, cantik lagi gojes add saya yang tiada apa-apa ni.. memang pengsan 10 saat sampai kena simbah dengan air sirap bandung.. oh Kak Ain, anda tersangat lah comeeelllllll dan humble.. can you see yang Kak Ain ni memang tak sombong orangnya.. dan sayang akan para admire beliau.. bukti sangat jelas dan kukuh kan kan kan.. makinlah sayang cenggini.. ops!! nasib saya bukan teruna trantangtang kan.. kalau tak mesti da kena belasah dengan encik Yayang Kak Ain.. =)





blog L.O.V.E adalah blog kewajiban dibaca



kalau diikutkan mutual frens cumalah 5 je tapi Kak Ain takde pun kisah or memilih kan.. dah macam retiss dah Kak Ain ni.. suka tau cenggini.. terus berfloweflower hati tau.. <3<3<3




saya telah mengomen status Kak Ain dan kini menjadi frens dengan beliau even kat alam maya je.. pasni bolehlah mula berangan untuk mengdatekan diri bersama kengkawan yang lain dengan Kak Ain gojes cun melecun ni.. memang kalah lah RCW tu.. hihi..




Kak Ain memang sangat commeeelllllllll okeh!!!!!!!!




info terbaru rumates saya juga sudah frens dengan Kak Ain gojessss ini.. maka lepas ini kami akan terus cipta angan-angan untuk date bersama retissss yang cun melecun inilah kan.. haha.. thankz a lot Kak Ain.. terharuuuuu sangat tau.. sayang Kak Ain...




p/s : gumbira macam dalam hati ada taman yawwww




4 comments:

dyah16 ! said...

same like me lah. sis ain pun add i. pdahal i cuma send message wish slamat pngantin baru. wee. suka gila.
:)

izyana said...

kak ain buat kita senyum sampai telinga kan kan kan?? hepi tau cenggini.. kak ain memang comeellllll!!!!! =)

.Am-OH-Am. said...

auwww auwww dah ade geng artis tauuuu

izyana said...

rugilah kaw..jomlah jumlah.. nanti kite lepak kee elllll bole date dgn kak ain gojessss ini tahu!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...