Tuesday, June 07, 2011

hanya kerana NORA ELENA dan SETH TAN

Assalamualaikum


oitttttttttttt........... bersengkang mata semata-mata nak tengok Nora Elena dengan Seth Tan tu ooiiiiiii.. sebab masa start cuti, drama ni dah separuh jalan.. maka tak tahulah cerita before macam mana apa jadi semua.. even cite ni adaptasi dari novel tapi aku selaku bukan peminat novel sebab tak suka membaca ni mestilah tak tahu jalan cerita ending starting semua.. maka perlulah bersengkang mata untuk menonton episod sebelumnya.. punyalah sebab cair dengan Setan (Seth Tan) itu kan.. nasib abes minggu depan means dapatlah tengok ending before naek sem baru.. haruslah jerit huraaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! ok bye nak tido -.-

2 comments:

hydrogenbond said...

yup2..cter tu sangat2 bes..sebelum nie tak layan pun..skali membe ckp bes..skali layan sangkut trus....trus cari episod2 lepas..=)

izyana said...

samelah.. b4 ni kat hostel tak tgk punn..igt tak best..bila cuti tgk..mak aiiiiiiiiii.. best kot.. suweetttttttttttttttttt giler kan..hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...