Monday, June 03, 2013

kazen kesayangan nikah part 1

Assalamualaikum & Hii


ini entry terpendam sebulan yang lalu bhahahhaha


kazen blah emak yang lahir tahun 1990 ada empat orang.. dua boboi dua gegurl klas gitewww.. even iolss yang paling tua tapi kazen paling muda yang kawen dulu.. takpe seru kaw sampai dulu aku kenalah leklekkeduu


kazen nikah hari Sabtu terus lajulaju pikir nak pakai apa sebab stok-stok baju baru semua dah pakai time praktikum maka takde koleksi kat rumah so berjubah jeans lah kita kan.. nikah je pung..





acara wajibulghunnah adalah mengambil gambau sebelum ke majlis kenduri.. nanti semasa dan selepas kenduri pung amek jugak nak tengok perubahan diri dan makin bambam ke blom bhahaha


oh ya, keluarga kami memang penyokong kuat BN so haruslah sangkut bendera sana sini tampal gelombang biru di situ sinu hah ;)




how cool she is ;)

mulamula je cool bila dah nampak tok kadi terus gelabah tak boleh nak duduk diam bhahhaha.. aku paling mencik bila time nikah kazen-kazen taw sebab terus secara automatiknya dilantik sebagai runner fotographer tak bertauliah padahal amek gambar pung gegau-gegau.. mungkin sebab sinar muka atlet terpampang di wajahku ini maka terus kena jadi runner puiiiii







sesi mewakilikan acara pernikahan kepada tok kadi dan sesi mengsign itu ini.. perghh banyak siot nasib sign aku senang kalau yang panjang berjelar terbelit-belit mau ada salah bentuk kang.. *tetibe sign aku dah kenapa?


Alhamdulillah dengan sekali lafaz maka sahlah mereka :)

mula-mula jadi runner forographer kendian bila dan sesi nak batal air semayang terus aku jadi pengapit dah kenapa tetibe haku.. nampak sangat memang diriku ini fleksibel boleh jadi apa sahaja.. terus rasa nak apply jadi pramugari ke doktor ke pas abes belajar nanti bhahhahah





maka menangislah pengantin di situ.. both nangis terus rasa macam oh sweet nanes sama-sama huihuihui.. jum pi makan kat rumahhhhhhhhhh

TAHNIAH BABE :)


masuk petang je semo pung dah bosan  kaw tengok haku, haku tengok kaw dah tak tau nak buat apa maka marilah kita teruja ikut pasangan pengantins baru ini berfotoshoot kat tepi parit kat jambatan in progress kat hujung kampung tu hahhh





giler excited nak jadi da next sangat sampai angkat-angkat kaki kaw mampu? :p



woiii dah kenapa teruja sangat sampai mulut tu nak ada dua?? ke nebes terlebih gambau sebelah pengantin yang gojes??


1 2 3 mari teruja mengalahkan pengantins ;)







haku feeling retis sangat padahal muka stok-stok sumbat dalam longkang je T_T




moral of the story : tak payah ikut pengantis berfotoshoot sebab pengantins tak sempat nak layan perangai gediks uollss.. mereka nak gediks berdua je.. nasib baik ada kazen yang nak layan aku ni hah.. dah jum balik.. esok sambung lagi



bai

3 comments:

norzatul nabihah said...

tuan punye blog bile nak nikahnye? hihi btw jom singgah blog bihah =)

Anonymous said...

feewwwittttt nana ;)

ID said...

tuan tanah coming soon dear hehe ;)

fewwwittttt anonymous bhahhahahha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...