Wednesday, May 22, 2013

aktiviti di kala cuti sekolah


Assalamualaikum & Hii


aku baru abes paper last untuk sem tujuh ni pagi tadi dan sekarang dah berada di rumah.. cepat tak cepat.. abes exam terus cabut balik, kaw mampu??


soklan exam jangan cakap macam apa sebab jawapannya akan mintak maki tahu.. rugi rugi rugi bersengkang mata sampai pat lima pagi tido sejam dua tapi soklan macam !#$%*()


sambil jawab exam sambil perut bergendang gendut tali kecapi, kalau lapar perut memang sakit hati bila lapar tahap gaban itu mampu membunuh otak yang sedang ligat berfikir nak hentam apa..


dah lah lapar giler then soklan susah terus sakit kepala.. memang pakej dapat hari ni.. jalan terbaik siapkan mana yang mampu then keluar.. lantak pi lah orang lain nak kata apa pung yang penting dah abes sem tujuh.. jum bercuti selama tiga minggu



disebabkan umur semakin meningkat maka bilangan rakan yang bujang juga semakin berkirangan.. setiap weekend perlu diisi dengan majlis perkahwinan rakan taulan..


so, marilah stress nak pikir nak bagi apa bhahahhaha










aku memang suka pergi wedding orang sebab dapat tengok pengantins yang gojes dan paling penting dapat makan free..



semangat nak gi kenduri kawen sampai siap print plan ke rumah pengantin takut tersesat bagai hahaha



oh lupa, aku memang suka mintak kad kawen para bakal pengantins sebab barulah nampak semangat kemain pengantins nak suh datang



semoga tiga minggu bercuti mampu manambah berat 3kg


1minggu = 1kg


caiyokkkkk !!!!



5 comments:

NJihe.am said...

Salam singgah. Jiha pun baru habis exam. Jom tambah berat badan hee...

Mysara Ab Rahman said...

aik, tmbh berat? klu mai, cbuk nk turun berat..hehe

ID said...

jumjumjum jiha ;)

haah mai sebab azam sem ni nak berat sampai 53kg..

kalau dah tercapai terus azam sem depan turunkan balik sebab nak rasa kalau berat 53kg badan macam mana hehehe

kinghana said...

jum naikkan berat badan sesama. hehe. jmput singgah http://sayakinghana.blogspot.com :)

ID said...

MARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...