Monday, February 14, 2011

KUALA LUMPUR : bila skru patela sudah diketatkan, seluruh benus sedia dijajah ^^


Assalamualaikum

biar gambo menjadi saksi, biar caption menjadi bukti.. biar muntah hijau janji puas hati.. semua gambar sangat mengiurkan sampai rasa nak uplod all tanpa segansilu lagi.. ready and go!!!!!!!!

Location : sekitar Kuala Lumpur
Ahli Kelab : ayda, am, ara, jannah, mijah, izyan


kisah penerokaan bermula dari MC-Seremban dengan menaiki cab akibat tiket bus yang kehabisan stok *sapa suh kuar senja kan* then naik KTM-TBS-Chempaka


hai awek, leh ngorat?ulat buku nampak
excited nak sampai destinasi




dalam coach wanita okeh!! kami rasa lebih selamat
tadaa..da sampai syurga..bersiap untuk ke uptown
breakfast mcd seawal jam 4

semasa di mcd, kami telah diusha oleh pekerja di sana yang ingin mengorat kami.. konon-konon memberikan ang pau tapi kat sampul tu de tulis no hp.. haish, tak nampak ke muka kami ni ibarat muka ibu beranak 10???


contact me if u r single
we have been married..lala

jam 4
pukul 4 pagi


line clear?
vandalisme




next, berjimba di TS, Low Yat, Masjid Jamek, Jalan Tar, The Mall.. makan di kfc..even tak cukup tido lantaran berfoya pagi itu, tapi kami tetap gagah untuk mencuci mata bershopping sakan lebih-lebih lagi selepas meneguk secawan kecik jus buahan 19 campuran.. konpem terbaik dari ladang..


lunch first

hey, kamilah gadis bermata sepet

toilet first
teruja mahu menghabiskan wang kertas


gadis bertubuh kecil, berketinggian sederhana

memikirkan apa yang hendak dibeli lagi
babak sadis pertemuan 2 hati


kami tak angkuh

lima dara pingitan..pewit
awat mg pejam mata?
bunga-bunga cinta

wait 4 da train

keletihan mencuci mata

musim bunga sakura kah?

budak berlagak macho, tapi penakut

rambang mata memilih baju pengantin

hey, ini rumate saya lah





ooo, mesej skandal ea?em,mana duit aku pergi ek?
mencari jalan untuk dinner

kami tak penat shopping pun
wajah gumbira dapat membeli shawl

teruja tengok FK depan mata
see, kami tak banyak shopping kan?

menantikan wang kertas yang ingin dikeluarkan lagi
budak gumbira dengan rantai baru tapi perut bunyi dram

next, searching 4 pizza

okeh, roger..dekat the mall ya


setelah menahan lapar akibat mencuci mata sahaja, akhirnya tercapai juga hasrat nak dinner pizza hut kan.. even kami last customer tapi tetap chill.. cantik kan.. haha







tahniah kepada diri sendiri yang berjaya memborong sebuahhelai jeans, 2 buahhelai blous, 2buahhelai shawl, sebuahhelai inner, sepasang kain ela, ear phone baru dan beraneka macam lagi.. pewit.. selamat tinggal wang kertas duit syiling.. T_T


bila perut da kenyang
gadis yang keletihan seharian berjimba

chill
train bergegar

kami tetap cool even duit terbang bagai angin kencang




sementara menunggu pintu rumah dibuka, kami menikmati panorama malam.. mahu bermandi manda di swimming pool pagi tersebut.. *tapi bangun lambat akibat menonton hantu kak limah balik rumah*

budak yang singgah di petronas
mana ada penat kan





saat berjimba tamat.. sesi kembali ke tempat asal.. tak mahu tak mahu.. tapi kagum dengan TBS..

our tickets
ala-ala air port tak?

abang baik cek tiket..kakaka
kami cinta TBS

saya ngantok..mahu tido sat
muka teruja dengan sistem kat TBS




















tamat




nota lantai : ingin mandi air terjun

4 comments:

arabella said...

Eyh, entry kita macam same.
ahaha

Dark Chocolate said...

perghh...gler ar korg ni..shopping terlebih sakan nihh.huuuu

ikha farhah ismail said...

sangat besh dpt shopping sakan ! ;)

izyana said...

best gilos kot shopping bagai...
x caye, cubelah!!!!!
konpem rabak.... T_T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...