Tuesday, December 11, 2012

dotdotdot

hari-hari bukak blog tengok itu ini tutup

5 jam kemudian buat benda yang sama, dan masih sama tiada benda gosip yang baru maka tutup

pergi dashboard blog klik new post

taip dua tiga patah perkataan dan save as a draft

esok klik new post lagi taip empat lima patah perkataan dan save as a draft again

lusa terus delete apa yang di save sebab tak tau nak sambung mengarut apa

sebenarnya ada nak cite tapi malas nak mengarang ayat dan menaip

kenapalah takde robot yang kita cakap dan terus robot yang tolong taipkan

ok, sekarang dah malas taip maka mari kita publish sebab dah lebih dari satu ayat dah ni ahaks

bye

1 comment:

Nurmujahidah Ismail said...

best gak entry cenggini pun,, so, dah rajin la tu,, muja nak ajak join ga free domain for one year :D semua peserta akan dapat free domain :D http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...